Sabtu, 22 Januari 2011

Pancasila (versi Jawa Ngoko)

Pancasila
siji: Gusti Alllah ora ono koncone
loro: Dadi wong ojo kejem-kejem
telu: Indonesia dadi siji
papat: Nek ono masalah diomongno bareng-bareng karo tonggo-tonggo
limo: Mangan ora mangan asal kumpul

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar